O tym, jak zrobić świąteczną karkówkę po polsku, zupę grzybową, pierogi z kapustą i grzybami, kartofelki marcepanowe oraz francuskie ciasto „Trzech Króli” mówi kucharz, Michał Bałazy.
2012-12-22 00:00Szynka pieczona w piecu chlebowym, filet z łososia z sosem szafranowym, bogracz – to tylko niektóre przysmaki przygotowane przez kucharza, Michała Bałazego dla gwiazd polskiej sceny muzycznej, filmowej i teatralnej. Celebryci przyjechali na XV Jeździeckie Mistrzostwa Gwiazd – ART CUP 2012.
2012-09-06 00:00Już jutro 31-letni kucharz z Jastrzębia przygotuje catering na imprezę z okazji Diamentowego Jubileuszu panowania królowej Elżbiety II, która odbędzie się w Polo Club w Pradze.
2012-07-14 00:00Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera tuJastrzebie.pl i napisz nam o tym!
Wyślij alert