zamknij

Przepis

Pomysł na bożonarodzeniową zupę według kucharza z Jastrzębia-Zdroju
1

Pomysł na bożonarodzeniową zupę według kucharza z Jastrzębia-Zdroju

W większości domów bożonarodzeniowy obiad nie obejdzie się bez pierwszego dania. Zazwyczaj gotujemy czerwony barszcz, zupę rybną lub grzybową. Dzisiaj przedstawiamy przepis na świąteczną zupę, która gości na stole ambasadora kulinarnego Polski.

2016-12-25 08:00 Autor: df
Szukasz oryginalnej potrawy na wigilijny stół? Tym daniem zaskoczysz wszystkich!
0

Szukasz oryginalnej potrawy na wigilijny stół? Tym daniem zaskoczysz wszystkich!

Dzisiaj Wigilia. W naszych kuchaniach ostatnie przygotowania do uroczystej kolacji. Według tradycji na stole powinno się znaleźć 12 potraw. Jeśli zastanawiacie się, co jeszcze moglibyście przygotować, mamy dla Was przepis na nietypową babę, który zdardził nam Michał Bałazy – jastrzębianin, ambasador kulinarny Polski.

2016-12-24 10:30 Autor: df
0

Co podać na świąteczny stół? Kucharz zdradza swoje przepisy

O tym, jak zrobić świąteczną karkówkę po polsku, zupę grzybową, pierogi z kapustą i grzybami, kartofelki marcepanowe oraz francuskie ciasto „Trzech Króli” mówi kucharz, Michał Bałazy.

2012-12-22 00:00 Autor: Michał Bałazy, pww