Na konkurs nadesłano blisko 300 prac, które komisja konkursowa oceniała wg czterech kryteriów: estetyka, multimedia, prawo, pomysł. Do finału zakwalifikowano 21 prac, które zdobyły minimum 18 punktów na 20 możliwych.
Pracę uczniów ZS2, czyli: Patrycji Pogody i Magdy Choroby z klasy IV c T, Karoliny Jałowieckiej i Angeliki Siatkowskiej z klasy II d T, Arkadiusza Grzybowskiego, Moniki Guzy i Dominiki Tomczak z klasy II c T, Klaudii Pogody i Beaty Tołysz z klasy I d T przygotowaną pod opieką Emilii Antończyk można zobaczyć na tutaj.
Temat prezentacji brzmi: „O jajach prawie wszystko: budowa, wartość odżywcza, ocena świeżości, potrawy, właściwości jaj wykorzystywane w technologii gastronomicznej, jaja w sztuce, literaturze, a nawet w astronomii”. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi w połowie czerwca.
Zamieszczone komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników portalu. Redakcja portalu tuJastrzebie.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.
Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera tuJastrzebie.pl i napisz nam o tym!
Wyślij alert