Zapraszamy do obejrzenia premierowego wydania programu „Brylant w kuchni”. A w nim relacja z wizyty Wojciecha „Brylanta” Ostrzołka w kuchni rybniczanina Piotra Boreckiego, który zaserwował marynowaną polędwiczkę wieprzową, flambirowaną w wiśniówce.
2017-09-26 07:00Parking przy Towarowej już otwarty. Jest miejsc na ponad 100 samochodów
20962Chciał skoczyć, bo zabił babcię? 31-latek trafił do aresztu, grozi mu dożywocie
8924Michał Urgoł już oficjalnie prezydentem. Emocje przy wyborze przewodniczącego Rady Miasta
8807KWK Borynia: śmiertelny wypadek, nie żyje 42-letni górnik
5579Inwestorzy z RPA w Jastrzębiu. Skupiają się na nowoczesnym przemyśle
4022Rowery nadal poszukiwane. Ktoś je ukradł
1Greckie truskawki zalały polski rynek. Jak jest na Śląsku i ile kosztują?
1Bon energetyczny ma być plastrem na podwyżki cen gazu i prądu. "Pomoc na waciki"
0Zabieg z wykorzystaniem najnowszych technologii w WSS nr 2
0Jechali mimo braku uprawnień. W ręce policjantów wpadł 20-letni Włoch
0Byłeś świadkiem wypadku? W Twojej okolicy dzieje sie coś ciekawego? Chcesz opublikować recenzję z imprezy kulturalnej? Wciel się w rolę reportera tuJastrzebie.pl i napisz nam o tym!
Wyślij alert